Format-AB

Okładka książki Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowan
12% rabatu
43,84
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgo
12% rabatu
34,20
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: test
12% rabatu
30,68
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany te
12% rabatu
39,44
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia hotelarska HGT.06.
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)! Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, a
12% rabatu
40,32
46,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
20% rabatu
28,87
36,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
12% rabatu
34,20
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. ""Realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu
12% rabatu
28,05
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (czę
20% rabatu
25,66
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych d
20% rabatu
30,47
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Realizacja usług w recepcji cz.2
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
20% rabatu
28,07
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Realizacja usług w recepcji cz.1
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
20% rabatu
30,47
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formul
12% rabatu
33,32
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy p
20% rabatu
36,08
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie
12% rabatu
40,32
46,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
12% rabatu
28,05
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
12% rabatu
34,20
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
20% rabatu
31,27
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
12% rabatu
33,32
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
20% rabatu
28,07
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
4
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj