Format-AB
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowan
12% rabatu
43,84 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Autor:
Beata Sawicka
Świstak Ewa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgo
12% rabatu
34,20 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: test
12% rabatu
30,68 zł
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany te
12% rabatu
39,44 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)! Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, a
12% rabatu
40,32 zł
46,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
20% rabatu
28,87 zł
36,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
12% rabatu
34,20 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. ""Realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu
12% rabatu
28,05 zł
32,00 zł
Dodaj
do koszyka Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (czę
20% rabatu
25,66 zł
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych d
20% rabatu
30,47 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
20% rabatu
28,07 zł
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
20% rabatu
30,47 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formul
12% rabatu
33,32 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Autor:
Longina Borkowicz
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy p
20% rabatu
36,08 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie
12% rabatu
40,32 zł
46,00 zł
Dodaj
do koszyka
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
12% rabatu
28,05 zł
32,00 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Autor:
Beata Sawicka (red.)
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
12% rabatu
34,20 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Autor:
Beata Sawicka (red.)
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
20% rabatu
31,27 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
12% rabatu
33,32 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
20% rabatu
28,07 zł
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|