Okładka książki Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Wydawca: Jedność
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7971-805-4
EAN: 9788379718054
oprawa: Twarda
format: 19.5x25.0cm
język: polski
liczba stron: 192
rok wydania: 2017
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
19,25 zł
Cena detaliczna: 
35,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,25

Opis produktu

Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne! Odbiorcy - osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru - wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości - oraz propozycje ich różnych wersji - podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru - w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych - pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię - zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj