Kuchnia bez chemii W zgodzie z naturą
Autor:
Patrycja Mazur
Joanna Tomczewska
Wydawca:
OLIMP WYDAWNICTWO
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-7707-257-8
EAN:
9788377072578
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
(bez konserwantów, bez herbicydów, bez sterydów)
format:
16,5x22 cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2018
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,74 zł
Cena detaliczna:
24,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,97 zł
Opis produktu
Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku?
Z naszej książki dowiesz się m.in., dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów oraz mięsa bez sterydów. Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|