Aktualny filtr:Wydawca: Format-AB
Okładka książki Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
15% rabatu
32,44
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętn
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: (PDG). Podejmowanie i prowadze
15% rabatu
29,87
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. ""Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pom
15% rabatu
25,60
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
7% rabatu
35,47
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia"" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony
7% rabatu
28,00
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastr.cz.III Tech. gast. z tow.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
15% rabatu
33,27
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. 1
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest
7% rabatu
28,00
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastr. cz.II Tech. gast. z tow.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyz
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot.
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w
15% rabatu
24,75
29,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
7% rabatu
28,00
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa turystyczna cz. IV podstawy turystyki
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
15% rabatu
31,59
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
15% rabatu
31,59
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie
7% rabatu
42,93
46,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
7% rabatu
29,87
32,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy p
15% rabatu
38,41
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
7% rabatu
35,47
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
15% rabatu
29,87
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
4
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj