Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Wydawca: Format-AB
wysyłka: 48h
ISBN: 9788389184641
EAN: 9788389184641
oprawa: oprawa: broszurowa
podtytuł: Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
format: 16,5x23,5 cm
język: polski
liczba stron: 290
rok wydania: 2016
(0) Sprawdź recenzje
7% rabatu
36,39 zł
Cena detaliczna: 
39,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,27

Opis produktu

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj