Gahm Bernhard

Okładka książki Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobu
Untitled document Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny
45% rabatu
15,34
27,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
Autor: Gahm Bernhard
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak soli
45% rabatu
13,70
24,90 zł
niedostępny
Okładka książki Domowa masarnia
Domowa masarnia
Autor: Gahm Bernhard
wysyłka: niedostępny
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso Z książki dowiesz się co można przyrządzić z
21% rabatu
24,14
30,50 zł
niedostępny
Okładka książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować m
45% rabatu
12,60
22,90 zł
niedostępny
Okładka książki Wędzenie oraz peklowanie mięsa REA
Wędzenie oraz peklowanie mięsa REA
Autor: Gahm Bernhard
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak so
35% rabatu
12,94
19,90 zł
niedostępny
Okładka książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotowa
38% rabatu
14,20
22,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj