Dziś w ofercie 132 748 pozycji
Polska. Nasza kuchnia w nowej odsłonie
"Polska" proponuje rewolucję w gotowaniu i kulinarną podróż przez polskie dania i ludowe tradycje. Zuza Zak zaprasza do swojej polskiej kuchni, proponując inspirujące podejście zarówno do potraw znanych od dawna, jak i do nowych składników. Sałatka jarzynowa z krabem i pierogi ze szpinakiem i kaszą, bigos z dziczyzną, drinki z krupniku i żubrówki, staroświeckie pączki z konfiturą z róży... Te magiczne przepisy przedstawione są na tle historii Polski, jej malowniczych krajobrazów i wciąż zmieniających się ludzi. To zachwycająca, oryginalna, nowa polska kuchnia. Zuza Zak, która jako dziecko wyjechała do Wielkiej Brytanii, ma wciąż w pamięci polskie krajobrazy i potrawy przyrządzane przez obie jej babcie. Pamięta pięknie nakryty stół, smak owoców zbieranych w sadzie, zapach kwiatów w babcinym ogrodzie – to za tym na co dzień tęskni. Dzieciństwo i rodzinny kraj można próbować przywołać, wspominając oraz odtwarzając tamte smaki. Jednak Zuza Zak nie ogranicza się do tego. Stara się być wierna rodzinnym przepisom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, a jednocześnie kreatywnie je przekształca, łącząc tym samym tradycję z nowoczesnością, stare z nowym, znane z zaskakującym. Znajdziemy w książce zatem pierogi, bigos, gzik czy gulasz, lecz także pokrzywy w cieście, gryczane bliny z kawiorem z bakłażana czy pieczoną makrelę z wiśniami. Prosta polska kuchnia, w której wykorzystuje się sezonowe warzywa, kuchnia, którą każdy z nas zna z własnego domu, została więc w książce Zuzy Zak połączona z oryginalnymi składnikami, wzbogacona o niebanalne połączenia, odświeżona, podana na nowo. Integralną częścią książki są piękne, kolorowe i subtelne zdjęcia. To nie tylko apetycznie zaprezentowane potrawy przyrządzone przez Zuzę, lecz także malownicze polskie krajobrazy, zdjęcia zastawionego stołu, przy którym gromadzą się licznie członkowie rodziny, sceny przedstawiające zbieranie grzybów czy piknik wśród kłosów zbóż. "Chciałam pokazać czytelnikom polską kuchnię z różnych stron. Dla obcokrajowców prezentowane tu potrawy są czymś zupełnie nowym. Dla Polaków będzie to zapewne kuchnia polska w innym, niecodziennym wydaniu, mam nadzieję, że znajdą w niej wiele przepisów na niebanalne i inspirujące potrawy. Pisałam tę książkę jak list miłosny do kraju mego dzieciństwa, z wielkim uczuciem i sentymentem. Oto moja podróż." - Zuza Zak
31% rabatu
48,29
69,99 zł
Dodaj
do koszyka
Gotuj Z Rodzinką.pl Tydzień W Boskiej Kuchni
Spotkania przy stole czy w kuchni to element każdego dnia, bez którego nie obejdzie się żadna zgrana rodzina. 7 dni w tygodniu, 24h na dobę kuchnia jest otwarta, również u serialowej rodziny Boskich. Oczywiście w kuchni króluje mama Natalia, ale każdy z domowników ma swoje kulinarne typy. Ludwik lubi schabowe, Kacper - pierogi dziadka. Czas więc na pierwszy z serii, kulinarny przewodnik po ulubionych przepisach jednego z najpopularniejszych z polskich seriali: rodzinka.pl. Prezentujemy zestawy przepisów na cały tydzień według rodziny Boskich. Siedmiodniowe kulinarne menu dla małych i dużych. Proste i pyszne pomysły na śniadanie, obiad, kolację i deser, ma się rozumieć - boskie smakołyki! Całość opisana tak, by każdy mógł poczuć się jak na ul. Pokrętnej 13 u Boskich w kuchni. Pozostaje zatem życzyć wszystkim, którzy sięgnęli po tę książkę, miłej lektury i SMACZNEGO!
30% rabatu
27,93
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Alchemia ziół i przypraw. Uzdrawiaj tym, co masz..
Ta książka pokaże Ci, jak korzystać z mocy ziół i przypraw w codziennym życiu za pomocą praktycznych przepisów: naparów i prostych, ale silnych, ziołowych lekarstw, a także śniadań, obiadów, kolacji, a nawet deserów. Odkryjesz tajniki zielarstwa, które wzmocnią i poprawią Twoje zdrowie na resztę życia. Samodzielnie przygotujesz czosnkowy hummus, który wesprze Twój system immunologiczny. Na bóle mięśni wypróbujesz maść z pieprzu cayenne, aby je złagodzić. Z przyjemnością wypijesz korzenną kawę, która jest potężnym antyoksydantem. Odpowiednio dobrane zioła i przyprawy dostarczą Ci niezbędnych składników odżywczych i wesprą naturalną energię. Spowolnią procesy starzenia się organizmu i poprawią jego funkcjonowanie i odporność. Zioła i przyprawy na wagę zdrowia!
33% rabatu
60,17
89,80 zł
Dodaj
do koszyka
Przepisy na zdrowie
Przepisy na zdrowie
Autor: Mońka Beata
Wydawca: Purana
wysyłka: 48h
Książka Przepisy na zdrowie! jest owocem moich wieloletnich doświadczeń, których celem jest takie przygotowywanie posiłków, aby służyły zdrowiu i wspaniałemu samopoczuciu każdego, kto zechce je wypróbować.
32% rabatu
24,48
36,00 zł
Dodaj
do koszyka
Mistrz smaku. Gotuj z najlepszymi. Autorskie przepisy uczestników i jurorów akcji
Kim jest Mistrz Smaku? W każdym domu mamy osoby, które nie tylko świetnie gotują, lecz także dzięki swojej pasji pozytywnie wpływają na innych. Zbierają ich przy rodzinnym stole, uczą, jak jeść zdrowo i różnorodnie, tworzą piękne wspomnienia… Mama, dzięki której do dziś pamiętasz smaki z dzieciństwa, babcia, która robi najlepsze pierogi na świecie, mąż – mistrz grilla, córka – miłośniczka kuchni wegetariańskiej, sąsiadka, u której zawsze pachnie domowym ciastem. Są jednymi z nas. Zarażają bliskich swoją miłością do gotowania, dają radość, tworzą magiczną atmosferę. Telewizja TVN i marka Prymat chcieli docenić wszystkich tych, dzięki którym ludzie spotykają się przy wspólnym stole. Znaleźli twórców niezapomnianych smaków, łączących się z najpiękniejszymi wspomnieniami – z dzieciństwem, wyjątkowym spotkaniem, ważnym wydarzeniem. We wspólnej akcji wydobyli z cienia prawdziwych Mistrzów Smaku. Ludzi, którzy przez gotowanie wywarli na innych pozytywny wpływ. W książce znalazły się zarówno przepisy ekspertów: Michela Moran i Roberta Sowy, jak i propozycje dań przesłane przez uczestników akcji Mistrz Smaku. Zapraszamy do krainy kulinarnych inspiracji! Sprawdź, czy Ty również potrafisz w domowej kuchni wyczarować coś wspaniałego.
33% rabatu
26,73
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Domowe nalewki i likiery
Tradycja wytwarzania nalewek i likierów praktykowana jest na ziemiach polskich od stuleci. Domowe nalewki i likiery to książka z przepisami, która zadowoli każdego konesera wykwintnych trunków produkowanych według starannie przestrzeganej, tradycyjnej receptury. Dzięki wykorzystaniu najlepszej jakości owoców i ziół, każda nalewka cechuje się charakterystycznym i niepowtarzalnym smakiem. Wszystkie przepisy przedstawione zostały w sposób jasny i przejrzysty, co umożliwia wykonanie trunków w domu. Nalewki! To jest to, na co każdy chcący uchodzić za mężczyznę powinien zwrócić uwagę. Są produktem jak najbardziej naturalnym i tradycyjnym. Trzeba się przy nich nauczyć cierpliwości, gdyż dojrzewają, nabierając prawdziwego smaku przez miesiące, a nawet lata. Należy cierpliwie ćwiczyć zmysły, by wykształcić w sobie umiejętności kipera. Trenować kubeczki smakowe, by we współpracy z aparatem węchu powiedziały nam prawdę o produkcie naszym i zaprzyjaźnionych z nami hobbystów. Nalewki mają także niezaprzeczalny walor towarzyski i konwersacyjny. Kto? Jak? Kiedy? Z czego? Według jakich receptur? Jak długo? W czym? Tematów do rozmowy jest mnóstwo. Gdy jeszcze dodamy do tego długie rozważania, łączące naszą produkcję z dbałością o zdrowie i zapewnienie organizmowi odpowiedniej ilości i jakości mikroelementów, zorientujemy się, że nalewki mogą się stać czynnikiem umacniającym nasze życie społeczne, pozwalającym cementować więzy rodzinne i sąsiedzkie. Marek Przybylik / Ze wstępu
15% rabatu
16,92
19,90 zł
Dodaj
do koszyka
Między wódką a zakąską
TA KSIĄŻKA WZIĘŁA SIĘ Z NIEZGODY. Niezgody z twierdzeniem, że każda wódka smakuje tak samo, że na próżno szukać w niej indywidualnego charakteru. Nieprawda! Każda ma swój aromat, zapach, fakturę. Są wódki ascetyczne, pikantne, słodkie i gładkie jak miód... Autorzy biorą na warsztat kilkadziesiąt gatunków polskich wódek czystych – degustują i dobierają do nich najlepsze potrawy. Testują zaskakujące połączenia, obalając przekonanie, że dobra zakąska to jedynie ogórek i śledź. Między wódką a zakąską to coś więcej niż książka kulinarna. To rzecz o historii i współczesności polskiej wódki (prawdziwa, bez ściemy!), sekretach produkcji i sztuce degustacji – pokazująca, że ten trunek, choć tak powszechny, jest w gruncie rzeczy całkiem nieznany. Aleksander Baron – szef kuchni młodego pokolenia, restaurator, współwłaściciel warszawskiej restauracji Solec 44, w której eksploruje granice kuchni polskiej, odświeża dawne przepisy i redefiniuje klasykę. Autor bestsellerowej książki Kiszonki i fermentacje. Łukasz Klesyk – dziennikarz kulinarny i alkoholowy, ekspert od alkoholi mocnych, które zawodowo degustuje i opisuje od kilkunastu lat. Członek honorowy The Scotch Malt Whisky Society. Redaktor i felietonista, pisze m.in. do magazynów „Wino” i „Whisky”. Wódka jest naszym alkoholem narodowym. Ale, gdy chcemy o niej opowiedzieć, okazuje się, że wiemy tak niewiele. Smak, nuty zapachowe, temperatura, gatunki? Baron i Klesyk spieszą na ratunek. M O N I K A B R Z Y W C Z Y, redaktor naczelna magazynu „Usta” Szukając Świętego Graala, w kieliszku i na talerzu, autorzy kilka razy ocierają się o doskonałość. Kto miałby zrobić to lepiej jak nie ci dwaj giganci smaku? G I E N O M I E N T K I E W I C Z, promotor naturalnych smaków
42% rabatu
34,74
59,90 zł
Dodaj
do koszyka
Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów. Wyd. II
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki niebanalnym deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie! Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób. Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na urodziny, Dzień Matki, wesele, Boże Narodzenie lub na co dzień.
34% rabatu
19,94
29,99 zł
Dodaj
do koszyka
Włoska sztuka dobrego gotowania
Legendarne dzieło sławnego gastronoma z Romanii Włoska sztuka dobrego gotowania to słynne dzieło Pellegrino Artusiego, niezwykłego smakosza i znawcy potraw, który zebrał 790 przepisów na dania z różnych regionów Półwyspu Apenińskiego i okrasił je opowiastkami, interesującymi historiami oraz anegdotami, odsłaniając w ten sposób tajemnice smakowitej kuchni i przybliżając włoską kulturę jedzenia. Książka ukaże się staraniem Włoskiego Instytutu Kultury w Warszawie, Włoskiego Instytutu Kultury w Krakowie oraz wydawnictwa Muza. Książkę przetłumaczyły: Tessa Capponi-Borawska, znana italianistka i wykładowca Uniwersytetu Warszawskiego, zajmującą się od lat popularyzacją włoskiej kultury i kuchni, autorka książek Moja kuchnia pachnąca bazylią i Dziennik Toskański, a także dziennikarka pisząca od lat felietony dla „Twojego Stylu” i „Kuchni” oraz Małgorzata Jankowska-Buttitta, również italianistka, antropolog kultury, dziennikarka, autorka książki Niezapomniana kuchnia Warmii i Mazur, a także wielu interesujących wykładów i felietonów o gastronomii oraz kulturze Włoch w polskiej prasie i radiu.
34% rabatu
33,18
49,90 zł
Dodaj
do koszyka
Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Przepisy
Smakuj zdrowie każdego dnia! Z dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw, odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu, poprawisz wygląd swojej skóry, zwalczysz poczucie zmęczenia, ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność. Jedzenie, które spożywasz na co dzień, może być najlepszym i jedynym lekarstwem, jakiego potrzebujesz. W tej książce znajdziesz smaczne przepisy, które spełniają wszystkie kryteria diety warzywno-owocowej. Pokochaj warzywa, zioła, przyprawy, kiszonki. Przejmij kontrolę nad swoim zdrowiem. Naucz się dbać o jakość, a nie ilość jedzenia. Poznawaj nowe smaki i wybieraj spośród mnóstwa pomysłów. "Autorką książki Przepisy diety warzywno-owocowej doktor Ewy Dąbrowskiej jest moja wspaniała synowa Beata. Ma ona wspaniały dar – z łatwością tworzy ciekawe kompozycje potraw, które spełniają kryteria mojej diety. Z radością polecam tę książkę." Dr Ewa Dąbrowska
33% rabatu
23,38
34,90 zł
Dodaj
do koszyka
Gotuj z rodzina i przyjaciółmi
Czwarta książka kucharska Ewy i Tomka z cyklu „Gotuj z nami” to idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą w prosty sposób wyczarować apetyczne posiłki na każdą okazję. Przekonaj się, że pożywne śniadania, pyszne obiady, lekkie przekąski,zdrowe kolacje oraz smakowite desery można przygotować niewielkim nakładem pracy. Zaproś do gotowania najbliższych. Czas, jaki spędzicie razem w kuchni, a później przy stole, zaowocuje aż potrójnie: umocnisz relacje z bliskimi, bezstresowo zaczniesz zdrowo jeść oraz dostarczysz sobie i ukochanym mnóstwo dobrej energii – tej pochodzącej ze zdrowego jedzenia i tej, która jest owocem wspólnego spędzania czasu. A przy okazji odkryjesz i poznasz całkiem nowe smaki i aromaty. Gotuj więc z nami i ciesz się życiem na całego!
25% rabatu
18,73
24,99 zł
Dodaj
do koszyka
Najlepsze dania z szybkowaru
Najlepsze dania z szybkowaru
Wydawca: Vemag
wysyłka: 48h
Gotowanie w szybkowarze jest w modzie! Ten wspaniały garnek pozwala oszczędzać czas i energię, a potrawy w nim przyrządzone są zdrowe i wyjątkowo aromatyczne. Gotowanie na parze w szczelnie zamkniętym naczyniu sprawia, że świeże produkty spożywcze zachowują ważne dla naszego zdrowia witaminy oraz substancje odżywcze i mają bardziej wyrazisty smak. W tej książce zebranych jest 80 urozmaiconych przepisów na dania z szybkowaru - od popularnych klasyków przez międzynarodowe specjalności po dania lekkiej kuchni.
33% rabatu
19,36
28,90 zł
Dodaj
do koszyka
Świąteczne wypieki dla dzieci
Aromatyczny zapach świeżych wypieków rozchodzi się po całym domu, dzieci wycinają z ciasta cynamonowe gwiazdki, na parapecie stygną korzenne pierniczki.... Rodzinne pieczenie ciasteczek w dni poprzedzające Boże Narodzenie to piękny zwyczaj, będący źródłem nieopwtarzalnych wspomnień. Książka zawiera 50 specjalnych przepisów na rogaliki, makaroniki, rożki, ciastka orzechowe, miodowe i inne, do przygotowania razem z dziećmi. Dzięki przejrzystm listom składników, wskazówkom krok po kroku i pięknym ilustracjom zrobienie każdego z wypieków okaże się dziecinną igraszką.
15% rabatu
14,02
16,50 zł
Dodaj
do koszyka
Mały Książę Moje ciasteczka Książka z foremkami
Pieczenie to świetna zabawa! Dołącz do nas i daj się porwać Małemu Księciu do jego bajkowego świata. Ciasteczka maślane, orzechowe czy nugatowe serduszka: w książce znajdziecie mnóstwo przepisów na pyszne wypieki, które z łatwością może zrobić każde dziecko wspólnie z rodzicami. Dodatkowy prezent - 3 wspaniałe foremki do wycinania ciastek w kształcie gwiazdki, księżyca i komety.
33% rabatu
18,02
26,90 zł
Dodaj
do koszyka
Super Żywność czyli superfoods po polsku
Mianem Superfoods nazywamy żywność, która ma w sobie wysoką zawartość cennych składników, takich jak witaminy, składniki mineralne, antyoksydanty, aminokwasy, peptydy i białka, wielonasycone kwasy tłuszczowe, koenzymy, jak również błonnik pokarmowy. Do promowanej powszechnie „superżywności” zaliczamy produkty naturalne i nieprzetworzone, np. nasiona chia, jagody goji czy sok z noni ale nie tylko. Również wśród naszych polskich, rodzimych produktów znajdziemy wiele zasługujących na to miano. Małgorzata Różańska jest dietetykiem z wieloletnim doświadczeniem. W swojej książce udowadnia, że wcale nie trzeba nadwyrężać portfela i szukać po sklepach egzotycznych produktów. Aby „super się odżywiać” wystarczy sięgnąć po nasze polskie produkty, które często mamy w naszych lodówkach - produkty z naszych lasów i grządek. Autorka dzieli się z Czytelnikiem swoją miłością do zdrowego żywienia i podpowiada, jak za pomocą niewyszukanych potraw i prostych przepisów wprowadzić zdrowie do codziennego menu.
33% rabatu
26,73
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Twój domowy włoski chleb
- Chleb wykonany ręcznie i chleb przygotowany z użyciem automatu - Wszystkie tajemnice związane z drożdżami i inne - Wiele najnowszych przepisów Sądzę, że największą pochwałą, jaką można otrzymać w trakcie przygotowywania posiłku, jest usłyszenie od Babci: „Ja nie potrafię zrobić czegoś tak dobrego". I właśnie to mnie spotkało. Zdarzyło mi się, że Babcia poprosiła mnie, abym ją - skarbnicę wiedzy kulinarnej - nauczył pieczenia chleba i focacci. Przepojony tym sukcesem podjąłem się zadania uczynienia z tego wydania książki czegoś wyjątkowego. Zasadnicza część zawiera przepisy, jak produkować chleb w domu i jak dbać o jego stałą doskonałość. Do tych przepisów dodałem wiele innych, także najnowszych - jak focaccia z Recco, chleb cafone, pizza. W ten sposób powstał poradnik oparty na praktycznym doświadczeniu, za którego pomocą możemy naprawdę nauczyć się pieczenia chleba - ale nie tylko: można lepiej jeść, zaoszczędzić pieniądze, a także i czas, gdyż sami się przekonamy, że wyprodukowanie chleba wymaga mniej czasu niż kupienie go! OMÓWIONE TEMATY: • Dlaczego warto piec chleb w domu - czas i koszty • Podstawy pieczenia chleba • Ciasto i jego rośnięcie • Receptura podstawowa • Dobór mąki • Triki, aby ciasto lepiej rosło • Przepisy regionalne i specjalne: chleb arabski, chleb apulijski (czyli z Altamury), chleb toskański, chleb przaśny (maca), pan brioche, babka, focaccia, pizza, chleb cafone, chapati, plecionka żytnia • Porady praktyczne jak piec chleb w domu • Receptury potraw z chleba
20% rabatu
39,20
49,00 zł
Dodaj
do koszyka
Boże Narodzenie z s.Anastazją i s.Salomeą
Dzisiejsza kuchnia bardzo się zmienia, ale mimo wszystko cenimy w niej to, co dobrze znane. Lubimy, kiedy obok nowych smaków pojawiają się te tradycyjne, przywodzące na myśl nasz dom z okresu dzieciństwa. Dzieje się tak zwłaszcza podczas świąt. Pamiętamy doskonale smak wigilijnych i bożonarodzeniowych potraw, zapachy, które wypełniały każdy kąt domu, a przede wszystkim atmosferę radości i wzajemnej bliskości. Bożonarodzeniowa kuchnia Siostry Salomei łączy w sobie obie te potrzeby: odkrywania kulinarnych wrażeń i czerpania z tradycji. Jest świeża, zaskakująca, a zarazem sięga do sprawdzonych receptur. I, co najważniejsze, jest smaczna oraz barwna, dzięki czemu nasi bliscy z radością zasiądą do stołu. Ryby, pierogi, grzyby i suszone owoce, pieczone mięsa i słodkie ciasta - wszystko to doskonale znamy, Siostra Salomea potrafi jednak wydobyć z nich zupełnie nowe smaki. siostra Anastazja
34% rabatu
19,88
29,90 zł
Dodaj
do koszyka
Łódzka kuchnia regionalna
Kuchnia regionu łódzkiego to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi obiecanej – do miasteczek i wsi, w których na co dzień pielęgnuje się kulinarne dziedzictwo, produkując i wytwarzając tradycyjne przysmaki w sposób niezmieniony od dziesięcioleci. Poznajcie regionalne produkty, z których słynie województwo łódzkie, i zobaczcie, jak niezwykłe potrawy można z nich przygotować. Pomogą w tym szefowie kuchni najlepszych restauracji w regionie, którzy z produktów często zapomnianych lub pomijanych w codziennym gotowaniu przyrządzili dania, które skradną wasze podniebienia. Sprawdźcie, jak wspaniale może smakować prosta wodzianka, dowiedzcie się, czym jest trzepka i przekonajcie się, że nawet zwykły chrzan może stać się gwiazdą obiadu. Książka prezentuje blisko 30 przepisów na dania przyrządzone z produktów wytwarzanych tradycyjnie w województwie łódzkim. To nowoczesne, ciekawe propozycje, które pozwolą wam na nowo odkryć kulinarne bogactwo regionu.
30% rabatu
27,93
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Przetwory domowe
CZĘSC I PRZETWORY Z OWOCÓW, WARZYW I GRZYBÓW Wiadomości wprowadzające; Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw; Przetwory utrwalane przez kwaszenie; Przetwory warzywne utrwalane przez solenie; Przetwory pasteryzowane; Przetwory gotowane utrwalane cukrem; Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo; Przetwory witaminowe (utrwalane różnymi sposobami); Susze owocowe i warzywne; Marynaty; Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe; Przetwory z grzyb6w; Przechowywanie przetworów CZĘSC II PRZETWORY Z MIĘSA Wiadomości wprowadzające ; Chłodzone mięso i wyroby mięsne; Mięso solone i peklowane ; Wędzonki; Kiełbasy ; Kiszki, salcesony I rolady; Przetwory mięsne w wekach; Tłuszcze topione
20% rabatu
32,80
41,00 zł
Dodaj
do koszyka
Dieta Daniela / Zdrowe zupy
Na podstawie własnego doświadczenia opieki nad chorymi, Rebecca Katz, opracowała receptury zup przywracających siłę i zdrowie osobom cierpiącym nawet na bardzo poważne schorzenia. Twierdzi, że odpowiednio przygotowane zupy mają niezwykłą zdolność odżywiania i uzdrawiania ciała. Autorka podpowiada, jak wykorzystać sezonowe produkty, by zachować witalność przez cały rok. Jej przepisy są różnorodne –od tradycyjnych bulionów (które mogą być bazą do tworzenia innych dań), przez rozmaite zupy w postaci kremów, po tradycyjne zupy lecznicze. Dieta Daniela zwana biblijną ma na celu usunięcie toksyn z organizmu i przywrócenie optymalnych funkcji umysłu, ciała i ducha. Jest uniwersalna i można ją stosować o każdej porze roku. W poradniku przedstawiono 3 tygodniowy program częściowego oczyszczenia zapewniający ochronę wątroby przed skutkami toksyn, program tygodniowego postu częściowego lub całkowitego oraz 2 dniowy program wspierania wątroby i detoksykacji organizmu.
33% rabatu
50,18
74,90 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
5
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka