Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Autor: Kmiołek Anna
Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302135934
EAN: 9788302135934
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 152
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
68,50 zł
Cena detaliczna: 
81,10 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,50

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj