Okładka książki Przechowywanie i konserwowanie żywności

Przechowywanie i konserwowanie żywności

Wydawca: Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN: 83-7073-436-7
EAN: 9788370734367
oprawa: Miękka
format: 12.8x19.1
liczba stron: 128
rok wydania: 2006
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
13,75 zł
Cena detaliczna: 
25,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,75

Opis produktu

Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso? Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców i warzyw na zimę? Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj