BeRAW! Baton Protein 27% Peanut butter 40 g
Wydawca:
FOODWELL
wysyłka: niedostępny
EAN:
5903246569384
format:
3.5x13.0cm
język:
polski
rok wydania:
2024
(0) Sprawdź recenzje
5% rabatu
4,17 zł
Cena detaliczna:
4,39 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,17 zł
Opis produktu
"Baton BeRAW protein 27% Peanut Butter to idealna przekąska dla osób aktywnych fizycznie i sportowców, bo ma wysoką zawartość białka. Znakomicie sprawdzi się w pracy, podczas podróży i po treningu jako szybkie uzupełnienie rezerw energetycznych po intensywnym wysiłku.
Skład: orzeszki arachidowe 33,1%, czekolada 14% (miazga kakaowa 55,4%, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), naturalny aromat waniliowy); koncentrat białka 12,9% [mleka, serwatkowego (mleko)]; substancja słodząca: maltitol; daktyle, inulina, kolagen, serwatka (mleko) w proszku 4%, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; błonnik z łuski babki jajowatej, sól.
Wartości Odżywcze: WARTOŚĆ ODŻYWCZA: w 100 ml
Wartość energetyczna 1663 kJ/399 kcal
Tłuszcz 19,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1 g
Węglowodany 29 g
w tym cukry 11,7 g
Błonnik 9,5 g
Białko 27 g
Sól 0,08 g
Alergeny: zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies lub ich odmiany hybrydowe, jaja i produkty pochodne , orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne, soja i produkty pochodne , mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), orzechy i produkty pochodne, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Queensland
Sposób użycia i dawkowanie: Gotowy do spożycia.
Nazwa Producenta: FoodWell Sp. z o.o.
Kraj produkcji Polska
Warunki Przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.
Waga Netto: 40 g"
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|