Crafted Meat
                            Autor:
                            
                                        Haase Hendrik
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Gestalten
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9783899555967                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9783899555967                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
The New Meat Culture: Craft and Recipes                            
                         
                        
                            format:
                            
24.0x28.0cm                            
                         
                        
                            język:
                            
angielski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
256                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2016                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            19% rabatu 
                132,50 zł
                    Cena detaliczna:  
                        164,00 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 132,50 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Fine charcuterie made with passion and respect is experiencing an undeniable revival. Combining quality with consciousness, young butchers are shaking up the trade and making delectable products from premium ingredients, rediscovering pâtés, sausages, and cold cuts.
Crafted Meat documents current developments in today’s new meat culture for both epicures and makers. The book offers must-know information, delicious recipes, and expert tips for cooking enthusiasts and anyone who cares about what they eat.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |