Crafted Meat
Autor:
Haase Hendrik
Wydawca:
Gestalten
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9783899555967
EAN:
9783899555967
oprawa:
Twarda
podtytuł:
The New Meat Culture: Craft and Recipes
format:
24.0x28.0cm
język:
angielski
liczba stron:
256
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
132,27 zł
Cena detaliczna:
164,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 132,27 zł
Opis produktu
Fine charcuterie made with passion and respect is experiencing an undeniable revival. Combining quality with consciousness, young butchers are shaking up the trade and making delectable products from premium ingredients, rediscovering pâtés, sausages, and cold cuts.
Crafted Meat documents current developments in today’s new meat culture for both epicures and makers. The book offers must-know information, delicious recipes, and expert tips for cooking enthusiasts and anyone who cares about what they eat.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|