Dania mięsne Przepisy i porady
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788377071212
EAN:
9788377071212
oprawa:
Miękka
podtytuł:
pieczone, duszone, smażone, gotowane
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
272
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Prezentujemy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.
Przedstawiamy specjały pieczone (także na ruszcie), duszone, smażone oraz gotowane – np. szaszłyki po rzeźnicku, kaczkę w sosie ananasowo-winnym, roladę wieprzową z nadzieniem drobiowym, pieczeń wołową w cieście francuskim, królika duszonego w śmietanie, kotlety schabowe w ziarnach słonecznika czy potrawkę z kury z rodzynkami.
Oprócz receptur publikacja zawiera praktyczne porady dotyczące przyrządzania dań mięsnych – m.in. jak prawidłowo myć mięso, czym marynować i przyprawiać poszczególne gatunki, wreszcie jak długo poddawać je różnym sposobom obróbki cieplnej. Przydadzą się one z pewnością nie tylko początkującym gospodyniom, ale także paniom domu z wieloletnim stażem.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|