Okładka książki Dania mięsne Przepisy i porady

Dania mięsne Przepisy i porady

Autor: Praca zbiorowa
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788377071212
EAN: 9788377071212
oprawa: Miękka
podtytuł: pieczone, duszone, smażone, gotowane
format: 16.5x24.0cm
język: polski
liczba stron: 272
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy

Opis produktu

Prezentujemy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny. Przedstawiamy specjały pieczone (także na ruszcie), duszone, smażone oraz gotowane – np. szaszłyki po rzeźnicku, kaczkę w sosie ananasowo-winnym, roladę wieprzową z nadzieniem drobiowym, pieczeń wołową w cieście francuskim, królika duszonego w śmietanie, kotlety schabowe w ziarnach słonecznika czy potrawkę z kury z rodzynkami. Oprócz receptur publikacja zawiera praktyczne porady dotyczące przyrządzania dań mięsnych – m.in. jak prawidłowo myć mięso, czym marynować i przyprawiać poszczególne gatunki, wreszcie jak długo poddawać je różnym sposobom obróbki cieplnej. Przydadzą się one z pewnością nie tylko początkującym gospodyniom, ale także paniom domu z wieloletnim stażem.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj