Dictionary of Food Science and Nutrition. Słownik nauk żywnościowych i żywienia
Wydawca:
Bloomsbury
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9780713677843
EAN:
9780713677843
oprawa:
Miękka
format:
12.9x19.8cm
język:
angielski
liczba stron:
288
rok wydania:
2006
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
28,30 zł
Cena detaliczna:
51,45 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,30 zł
Opis produktu
Containing over 6000 terms covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation and cooking, hygiene, health and safety, commercial food production, labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear, informative and up-to-date terms relating to all aspects of food science and nutrition. Suitable for GCSE and A-level students of food technology, undergraduate students of food science/sports nutrition; students of city and guilds food-related courses, new recruits to catering, food safety, public/environmental health or nutrition.
Książka w języku angielskim.
Słownik zawiera ponad 6,000 haseł na temat wyżywienia, dietetyki, chemii, przygotowywania posiłków i gotowania, higieny, zdrowia i bezpieczeństwa, komercyjnej produkcji żywności, opisywania produktów, pakowania i zdrowia publicznego, przez co dostarcza informacyjne i obecnie używane pojęcia związane ze wszystkimi aspektami nauki o jedzeniu i wyżywieniu. Przydatny dla studentów studiujących technologię żywienia, nauki związane z jedzeniem, wyżywienie sportowe, bezpieczeństwo żywienia, zdrowie publiczne jak również dla ludzi pracujących w cateringu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|