Enc. gotowania 05/2014. Najlepsze przepisy na...
Autor:
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7961-005-1
EAN:
9788379610051
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
format:
14,2x20,2 cm
język:
polski
Seria:
ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
liczba stron:
176
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
7,20 zł
Cena detaliczna:
11,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,17 zł
Opis produktu
Naleśniki delikatne, cienkie, a może z owocami? A jeśli omlet - to puszysty, miękki i grubiutki. Lubimy naleśniki i omlety, czasem naleśniki przerabiamy na krokiety, czasem jemy na słodko, a innym razem z nadzieniem wytrawnym lub pikantnym. Zawsze jednak smakują pysznie. Naleśniki i omlety dają wiele możliwości smakowych. W tej książce mamy 160 propozycji na dania, w których podstawą są naleśniki i omlety. Znajdą tu Państwo przepisy na najróżniejsze ciasta naleśnikowe, a także niepowtarzalne farsze. Nie poprzestaliśmy na szpinaku i serze. Proponujemy naleśniki z kapustą, wątróbką czy kaszą gryczaną. Wiele z nich można również wykorzystać do przygotowania pierogów. Podobnie rzecz się ma z omletami. Podpowiadamy, jak je przygotować i co do nich dodać.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|