Encyklopedia domowych wyrobów
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7845-745-9
EAN:
9788378457459
oprawa:
twarda
podtytuł:
Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło
format:
290x215x40mm
język:
polski
Seria:
TWOJA KUCHNIA
liczba stron:
448
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
44,08 zł
Cena detaliczna:
79,95 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,08 zł
Opis produktu
Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki? Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|