Gotowanie na parze
Autor:
Monika von Basse
Wydawca:
Literat
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788377742235
EAN:
9788377742235
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Encyklopedia zdrowia
format:
15.0x21.0cm
język:
polski
Seria:
ENCYKLOPEDIA ZDROWIA
liczba stron:
32
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
3,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|