Okładka książki Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

Autor: Radulska Anna
Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302133411
EAN: 9788302133411
oprawa: Miękka
format: 17.0x24.5cm
język: niemiecki, polski
liczba stron: 168
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
52,48 zł
Cena detaliczna: 
60,70 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,38

Opis produktu

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj