Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.
Autor:
Radulska Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302133411
EAN:
9788302133411
oprawa:
Miękka
format:
17.0x24.5cm
język:
niemiecki, polski
liczba stron:
168
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
52,48 zł
Cena detaliczna:
60,70 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,38 zł
Opis produktu
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|