Okładka książki Kuchnia grecko-polska i polsko-grecka

Kuchnia grecko-polska i polsko-grecka

Autor: Ola Lazar
Wydawca: Klub Dla Ciebie
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788374042178
EAN: 9788374042178
oprawa: Twarda
liczba stron: 440
rok wydania: 2005
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy

Opis produktu

Ena souvlaki parakalo - Poproszę souvlaki Dla smakoszy Grecja to idealne miejsce na wakacje, bo to właśnie w greckiej kuchni, jak w soczewce, skupiają się trendy i tradycje kulinarne krajów basenu Morza Śródziemnego - arabskie przyprawy, włoskie makarony, bałkańskie sery i charakterystyczne lokalne wina. A do tego doskonała, naprawdę wyjątkowa oliwa o pięknej barwie i głębokim aromacie. Wszystkich składników aromatycznych Grecy używają z umiarem, pierwszeństwo dając dobrej jakości lokalnym produktom - warzywom, młodemu mięsu czy serom. Co najważniejsze - nam, Polakom, grecka kuchnia bardzo smakuje, a prawie wszystkie greckie dania można z łatwością przygotować w Polsce. Nie wymagają one wielkiej wprawy, dokładnego mierzenia czasu gotowania czy ważenia składników co do grama. Grecy lubią swobodę i niezmiernie rzadko do czegokolwiek podchodzą rygorystycznie. Możemy się czuć w zupełności usprawiedliwieni, jeśli do greckich przepisów - z konieczności czy z wyboru - użyjemy polskich składników: warzyw, serów czy ziół. Zachęcamy do korzystania z przepisów dobrej domowej kuchni greckiej w naszych polskich domach. Przyjemność dla podniebienia gwarantowana.

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj