Opakowanie Kuchnia i zdrowie 4/2024

Kuchnia i zdrowie 4/2024

wysyłka: 48h
ISBN: 9788367722100
EAN: 9788367722100
oprawa: oprawa: broszurowa
rok wydania: 2025
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
9,61 zł
Cena detaliczna: 
13,44 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,85

Zespół jelita drażliwego i rozrostu flory bakteryjnej

jelita cienkiego SIBO są jednymi z najczęstszych

chorób człowieka w obecnych czasach. Objawy przez

nie wywoływane, takie jak bóle i wzdęcia brzucha oraz

uporczywe biegunki i/lub zaparcia bardzo uprzykrzają

życie wielu ludziom, często wręcz uniemożliwiając

normalną aktywność zawodową czy towarzyską.

Książeczka, która trafia do Państwa rąk, jest kolejnym

przystępnym opracowaniem z serii poradników

o przewodzie pokarmowym. Stanowi cenne i obszerne

uzupełnienie konsultacji lekarskiej i dietetycznej.

Znajdziecie w niej Państwo wszystko to, co najważniejsze, aby poznać ZJD

i SIBO. Ciekawie przedstawione, a jednocześnie merytoryczne informacje

o przyczynach obu zaburzeń, zasadach diagnostyki i leczenia pomogą

skutecznie stawić czoła tym problemom zdrowotnym.

Wobec podstawowej roli właściwego odżywiania w leczeniu SIBO i ZJD

bogata część kulinarna niewątpliwie przyczyni się do urozmaicenia terapii.

Jak na tacy, w zrozumiały i apetyczny sposób, autorka przedstawia reguły

diety z niską zawartością wysoko fermentujących węglowodanów (diety low

FODMAP). Liczne przepisy na smaczne posiłki, przekąski i napoje zawarte

w tym poradniku umilą chorym na SIBO i ZJD trudy poszczególnych etapów

dietoterapii oraz pomogą przywrócić jelitom dobrostan.

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj