![]() Kuchnia i zdrowie 4/2024
Wydawca:
Ringier Axel Springer Polska
wysyłka: 48h
ISBN:
9788367722100
EAN:
9788367722100
oprawa:
oprawa: broszurowa
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
9,61 zł
Cena detaliczna:
13,44 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,85 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaZespół jelita drażliwego i rozrostu flory bakteryjnej jelita cienkiego SIBO są jednymi z najczęstszych chorób człowieka w obecnych czasach. Objawy przez nie wywoływane, takie jak bóle i wzdęcia brzucha oraz uporczywe biegunki i/lub zaparcia bardzo uprzykrzają życie wielu ludziom, często wręcz uniemożliwiając normalną aktywność zawodową czy towarzyską. Książeczka, która trafia do Państwa rąk, jest kolejnym przystępnym opracowaniem z serii poradników o przewodzie pokarmowym. Stanowi cenne i obszerne uzupełnienie konsultacji lekarskiej i dietetycznej. Znajdziecie w niej Państwo wszystko to, co najważniejsze, aby poznać ZJD i SIBO. Ciekawie przedstawione, a jednocześnie merytoryczne informacje o przyczynach obu zaburzeń, zasadach diagnostyki i leczenia pomogą skutecznie stawić czoła tym problemom zdrowotnym. Wobec podstawowej roli właściwego odżywiania w leczeniu SIBO i ZJD bogata część kulinarna niewątpliwie przyczyni się do urozmaicenia terapii. Jak na tacy, w zrozumiały i apetyczny sposób, autorka przedstawia reguły diety z niską zawartością wysoko fermentujących węglowodanów (diety low FODMAP). Liczne przepisy na smaczne posiłki, przekąski i napoje zawarte w tym poradniku umilą chorym na SIBO i ZJD trudy poszczególnych etapów dietoterapii oraz pomogą przywrócić jelitom dobrostan. x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|