Najlepsze przepisy na dania ze schabu i golonki
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Prószyński i S-ka
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788378397328
EAN:
9788378397328
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
14,2x20,2 cm
język:
polski
Seria:
ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
liczba stron:
176
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
8,24 zł
Cena detaliczna:
12,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,21 zł
Opis produktu
Schab to nie tylko pieczeń czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonego schabu przygotujemy pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje. W książce proponujemy zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły na dania ze schabu środkowego, karkowego z kością i bez kości oraz szynki, golonki i żeberek.W książce zamieszczamy także informacje o tym, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Pokazujemy ponad 160 przepisów na bardzo urozmaicone dania, w których proponujemy, jak wzbogacać smak mięsa, łącząc je z warzywami lub owocami.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|