Tradycyjna kuchnia gruzińska
Autor:
Jelena Kiładze
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375443202
EAN:
9788375443202
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Praktyczne porady i sprawdzone receptury
format:
17.5x23.0cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
39,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Kuchnia gruzińska jest specyficzna, a zarazem łatwo rozpoznawalna. Mówiąc o niej należy wymienić takie danie, jak sacywi, charczo, czachochbili, chinkali, łobio, chaczapuri, gozinaki, które stały się popularne również w krajach odległych od Gruzji. Kuchnię gruzińską trudno byłoby zaprezentować bez serów: suługuni oraz imeretyńskiego, bez takich warzyw, jak: fasola, bakłażany, kapusta, buraki, pomidory, które tutaj się gotuje, smaży, zapieka, marynuje, a także zasala.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|