Ugryźć świat
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
G+J RBA
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375960037
EAN:
9788375960037
oprawa:
Twarda
format:
20.8x24.4cm
język:
polski
Seria:
NATIONAL GEOGRAPHIC
liczba stron:
623
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
53,80 zł
Cena detaliczna:
89,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,80 zł
Opis produktu
Podróżować można na wiele sposobów – zwiedzając egzotyczne kraje lub podziwiając piękno własnej ojczyzny, latając samolotem albo jeżdżąc rowerem, błądząc palcem po mapie i snując marzenia... My proponujemy Państwu niezwykłą podróż kulinarną... Aż 105 osób opowie o swoich „jedzeniowych” fascynacjach i odkrywaniu smaków.
Dzięki tej kulinarnej podróży dowiemy się:
• co Marcin Prokop sądzi o szaszłyku z psa
• dlaczego Hanna Bakuła spędzała wigilię z Apaczami
• co Olga Bończyk kocha w kuchni toskańskiej
• gdzie świnka morska jest przysmakiem
• co Kevin Aiston jada na śniadanie
• do czego w Kalabrii służy porrón
• co było w dzieciństwie przysmakiem Omeny Mensah
• jakie warzywo zmogło Litwinów na Węgrzech
• co Jacek Hugo-Bader wie o mongolskich frykasach
• jak Szewach Weiss serwuje gęsie pipki
• czy Andrzej Morozowski lubi smażone świerszcze
• po co Magdzie Gessler 340 kawałków sękacza
• ile papryki może zjeść Andrzej Smolik
• jakie odeskie przysmaki poleca Żora Korolyov
A wszystko to pośród smakowitych zdjęć i fantastycznych przepisów...
Po prostu pyszna lektura!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|