Okładka książki Ugryźć świat

Ugryźć świat

Wydawca: G+J RBA
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788375960037
EAN: 9788375960037
oprawa: Twarda
format: 20.8x24.4cm
język: polski
liczba stron: 623
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
40% rabatu
53,80 zł
Cena detaliczna: 
89,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,80

Opis produktu

Podróżować można na wiele sposobów – zwiedzając egzotyczne kraje lub podziwiając piękno własnej ojczyzny, latając samolotem albo jeżdżąc rowerem, błądząc palcem po mapie i snując marzenia... My proponujemy Państwu niezwykłą podróż kulinarną... Aż 105 osób opowie o swoich „jedzeniowych” fascynacjach i odkrywaniu smaków. Dzięki tej kulinarnej podróży dowiemy się: • co Marcin Prokop sądzi o szaszłyku z psa • dlaczego Hanna Bakuła spędzała wigilię z Apaczami • co Olga Bończyk kocha w kuchni toskańskiej • gdzie świnka morska jest przysmakiem • co Kevin Aiston jada na śniadanie • do czego w Kalabrii służy porrón • co było w dzieciństwie przysmakiem Omeny Mensah • jakie warzywo zmogło Litwinów na Węgrzech • co Jacek Hugo-Bader wie o mongolskich frykasach • jak Szewach Weiss serwuje gęsie pipki • czy Andrzej Morozowski lubi smażone świerszcze • po co Magdzie Gessler 340 kawałków sękacza • ile papryki może zjeść Andrzej Smolik • jakie odeskie przysmaki poleca Żora Korolyov A wszystko to pośród smakowitych zdjęć i fantastycznych przepisów... Po prostu pyszna lektura!
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj