Wyznania francuskiego piekarza
Autor:
Mayle Peter
Gerard Auzet
Wydawca:
PROSZYNSKI MEDIA
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7469-822-1
EAN:
9788374698221
oprawa:
twarda
format:
12,5x17,5
liczba stron:
104
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
20,40 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Książka pachnąca świeżym chlebem - dla fanów Petera Mayle`a i wszystkich, którzy cenią tradycyjny smak i uroki codziennego życia. Któż nie lubi zapachu świeżego chleba? Mało kto oparłby się chrupiącej bagietce czy jeszcze gorącemu bochenkowi, zwłaszcza gdy pochodzi on z uroczej rodzinnej piekarni, gdzie do pieczenia podchodzi się z prawdziwą miłością. Takie właśnie miejsce odwiedzamy wraz z Peterem Maylem, by na własne oczy zobaczyć, jak w rękach mistrza Gerarda Auzeta powstają smakowite fougasses, bâtards, boules i inne gatunki tradycyjnego prowansalskiego pieczywa.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|