Anita Szuszkiewicz

Okładka książki Bezpieczeństwo konsumenta na rynku żywności
Żywność stanowi podstawę funkcjonowania biologicznego człowieka, stąd jej bezpieczeństwo ma dla konsumenta ogromne znaczenie. W ostatnim czasie zagadnienie to jest coraz częściej przedmiotem dysputy na temat żywności oferowanej na rynku jak
16% rabatu
39,38
47,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,32
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj