Barbara MitrengaZmysł smaku. Studium leksykalno-semantyczne
Autor:
Barbara Mitrenga
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
wysyłka: 48h
Oddana do rąk Czytelników książka o charakterze monografii naukowej zawiera szczegółowy opis leksyki związanej ze zmysłem smaku w ujęciu historycznojęzykowym. Podjęto w niej próbę pokazania, w jaki sposób na przestrzeni wieków zmieniało się
19% rabatu
27,10 zł
33,60 zł
Dodaj
do koszyka Polskie intensyfikatory w ujęciu historycznym
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
wysyłka: 48h
Publikacja dotyka zagadnienia intensyfikacji wyrażeń. Ponieważ intensywność jest pojmowana w sposób semantyczny, zakres pracy obejmuje jednostki leksykalne zbliżone znaczeniowo do współczesnego bardzo. Opis diachroniczny został powiązany z
19% rabatu
16,94 zł
21,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|