Calissons Nougats from Le Roy Rene
                        Wydawca: 
                                    Abrams
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9781419750748                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9781419750748                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                        
                            format:
                            
19.5x26.0cm                            
                         
                        
                            język:
                            
angielski                            
                         
                                        
                            rok wydania:
                            
2023                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            18% rabatu 
                80,73 zł
                    Cena detaliczna:  
                        99,00 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,85 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                The history of the calisson, a traditional French candy, is said to have begun as early as the middle of the 15th century in the Count of Provence, when confectioners created a new treat made out of Provencal almonds. Centuries later, calissons, along with nougats, are still a part of Provence's gastronomic heritage that is enjoyed today.
Calissons Nougats from Le Roy Rene takes us through this history, from the making of the candy with the harvest of almonds and melons to the secrets and stories of the 100-year-old leading French manufacturer Le Roy Rene. The book also features 25 modern, accessible recipes combining calissons, black nougat, and white nougat from five prominent chefs: Laila Aouba, Christophe Felder, Patrice Gelbart, Stephane Jego, and Georgiana Viou. Filled with beautiful photographs, Calissons Nougats from Le Roy Rene gives a taste of these renowned confections in a different yet delectable way.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |