Opakowanie Calissons Nougats from Le Roy Rene

Calissons Nougats from Le Roy Rene

Wydawca: Abrams
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9781419750748
EAN: 9781419750748
oprawa: Twarda
format: 19.5x26.0cm
język: angielski
rok wydania: 2023
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19% rabatu
80,50 zł
Cena detaliczna: 
99,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 80,40

Opis produktu

The history of the calisson, a traditional French candy, is said to have begun as early as the middle of the 15th century in the Count of Provence, when confectioners created a new treat made out of Provencal almonds. Centuries later, calissons, along with nougats, are still a part of Provence's gastronomic heritage that is enjoyed today. Calissons Nougats from Le Roy Rene takes us through this history, from the making of the candy with the harvest of almonds and melons to the secrets and stories of the 100-year-old leading French manufacturer Le Roy Rene. The book also features 25 modern, accessible recipes combining calissons, black nougat, and white nougat from five prominent chefs: Laila Aouba, Christophe Felder, Patrice Gelbart, Stephane Jego, and Georgiana Viou. Filled with beautiful photographs, Calissons Nougats from Le Roy Rene gives a taste of these renowned confections in a different yet delectable way.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj