Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu
Autor:
null null
Wydawca:
Jedność
wysyłka: 48h
ISBN:
9788381444484
EAN:
9788381444484
oprawa:
Twarda
format:
23.0x29.0cm
język:
polski
liczba stron:
432
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
65,45 zł
Cena detaliczna:
119,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,45 zł
Opis produktuMistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami. Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji. Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze. Odbiorcy - osoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościach - wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekolady - a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące receptury Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu - wszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiami - dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami - zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|