Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Autor:
Rudnicka Anna
Ciborowska Helena
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320042573
EAN:
978832004257330
oprawa:
Miękka
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
672
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
92,17 zł
Cena detaliczna:
129,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 92,17 zł
Opis produktu
Podręcznik jest skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki, dostosowany do obowiązującego programu nauczania.
Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach chorobowych. Bardzo szczegółowo zostały przedstawione rodzaje diet i sposoby ich zastosowania.
Przejrzyste i klarowne omówienie zagadnień oraz zawarte w podręczniku informacje o nowościach na rynku farmakologicznym i spożywczym sprawiają, że książka może być przydatna także dla osób zawodowo niezwiązanych z tym tematem.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|