Rudnicka AnnaDietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Autor:
Ciborowska Helena
Rudnicka Anna
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
To już czwarte wydanie podręcznika cenionego przez studentów i adeptów dietetyki za jasność wywodu, ułatwiającą naukę, i wszechstronność. Zawiera on: o omówienie podstaw żywienia człowieka - od znaczenia składników odżywczych, przez unormow
16% rabatu
124,62 zł
149,00 zł
niedostępny
Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Autor:
Ciborowska Helena
Rudnicka Anna
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
Jest to nowoczesny podręcznik skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych, dostosowany do obowiązującego programu nauczania.
Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w
16% rabatu
124,64 zł
149,00 zł
niedostępny
Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Autor:
Rudnicka Anna
Ciborowska Helena
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
Podręcznik jest skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki, dostosowany do obowiązującego programu nauczania.
Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach chorobowych. Bardzo szcz
28% rabatu
92,43 zł
129,00 zł
niedostępny
Jest to nowoczesny podręcznik skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych, dostosowany do obowiązującego programu nauczania.
Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w
16% rabatu
124,62 zł
149,00 zł
niedostępny
Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Autor:
Ciborowska Helena
Rudnicka Anna
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
Jest to nowoczesny podręcznik, dostosowany do obowiązującego programu nauczania na Wydziałach Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych. Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach c
16% rabatu
124,62 zł
149,00 zł
niedostępny
Dietetyka Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Autor:
Ciborowska Helena
Rudnicka Anna
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
Jest to nowoczesny podręcznik, dostosowany do obowiązującego programu nauczania na Wydziałach Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych. Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach c
16% rabatu
124,62 zł
149,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|