Do schrupania! Jedz według zasad mikroodżywiania - uszkodzone
Wydawca:
Pascal
wysyłka: 24h
ISBN:
978-83-8103-966-6
EAN:
U8381039666
oprawa:
Miękka
format:
145x211 mm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
59,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktuPrezentowane egzemplarze mogą posiadać pewne uszkodzenia, takie jak porysowane lub nieco uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięcia, zbite narożniki itp. Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania! Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy. Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych? Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką. Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść. Z książki dowiesz się: jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania, co to jest chronobiologia, gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych, co jest najlepszym źródłem błonnika, jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko. Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości! Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze. Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień. Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|