Farrimond Stuart

Okładka książki The Science of Cooking
The Science of Cooking
Wydawca: DK
wysyłka: 48h
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific
20% rabatu
94,13
117,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki The Science of Gardening
The Science of Gardening
wysyłka: niedostępny
Exploding myths and providing key takeaway advice for gardeners at any level, this book provides a shortcut to decades of gardening experience by explaining the science behind how a garden grows. How often should I water my plants? What's
20% rabatu
86,89
108,00 zł
niedostępny
Okładka książki The Science of Living
The Science of Living
wysyłka: niedostępny
The Science of Living
20% rabatu
77,23
96,00 zł
niedostępny
Okładka książki The Science of Spice
The Science of Spice
Wydawca: DK
wysyłka: niedostępny
Transform your dishes from bland and boring to punchy and flavoursome with this definitive guide to spices. Spice up your home cooking! Taking the periodic table of spices as a starting point, this adventurous recipe book explores the scie
20% rabatu
90,92
113,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj