Grill Przysmaki przyrządzanie
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375443417
EAN:
9788375443417
oprawa:
Twarda
podtytuł:
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
format:
23.0x30.5cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
49,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.
300 przepisów + 1000 przydatnych rad
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|