Henryk Gertig 
                        Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Henryk Gertig
                                                Przysławski Juliusz
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                PZWL
                                    
                                 
                            wysyłka: 48h 
                        
                                Jest to nowoczesny podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też główne grupy produktów żywnościowych, ich wartość odżywczą, występo
                             
                        14% rabatu 
                            157,85 zł 
                            184,00 zł 
                        
                                        Dodaj 
                            do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 157,85 zł 
                     
                        Żywienie człowieka Słownik terminologiczny 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Henryk Gertig
                                                Jan Gawęcki
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                Wydawnictwo Naukowe PWN
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu:
 podstawowe pojęcia żywieniowe;
 składniki odżywcze;
 jednostki chorobow
                             
                        19% rabatu 
                            51,71 zł 
                            64,00 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,71 zł 
                     
                        Żywienie człowieka Słownik terminologiczny 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Henryk Gertig
                                                Jan Gawęcki
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                Wydawnictwo Naukowe PWN
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe; składniki odżywcze; jednostki chorobowe, 
                             
                        19% rabatu 
                            28,20 zł 
                            34,90 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,20 zł 
                     
                        Żywienie człowieka. Słownik terminologiczny 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Henryk Gertig
                                                Jan Gawęcki
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                Wydawnictwo Naukowe PWN
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu:
podstawowe pojęcia żywieniowe;
składniki odżywcze;
jednostki chorobowe, 
                             
                        26% rabatu 
                            25,94 zł 
                            34,90 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,94 zł 
                    
                Liczba wyświetlanych pozycji: 
             
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
                    
                         |