Henryk Gertig

Okładka książki Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe; składniki odżywcze; jednostki chorobow
19% rabatu
51,62
64,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,11
Okładka książki Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu
Jest to nowoczesny podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też główne grupy produktów żywnościowych, ich wartość odżywczą, występo
14% rabatu
157,60
184,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 149,73
Okładka książki Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe; składniki odżywcze; jednostki chorobowe,
19% rabatu
28,15
34,90 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,27
Okładka książki Żywienie człowieka. Słownik terminologiczny
Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe; składniki odżywcze; jednostki chorobowe,
26% rabatu
25,89
34,90 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,89
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj