![]() Jak jeść, by nie tyć i nie chorować - uszkodzone
Autor:
Powierza Anna
Wydawca:
Pascal
wysyłka: 24h
ISBN:
978-83-8103-525-5
EAN:
U8381035255
oprawa:
Miękka
podtytuł:
insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
format:
208x162x18mm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
48% rabatu
22,22 zł
Cena detaliczna:
42,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,90 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaPrezentowane egzemplarze mogą posiadać pewne uszkodzenia, takie jak porysowane lub nieco uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięcia, zbite narożniki itp. Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok! Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje. Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania: Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje – jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm! x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|