Język francuski w gastronomii
Autor:
Adriana Żyłów
Joanna Dołżycka
Wydawca:
Apteka wirtualna
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788362739110
EAN:
9788362739110
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
29,5x20,5 cm
liczba stron:
160
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
32,26 zł
Cena detaliczna:
40,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,26 zł
Opis produktu
Książka jest przeznaczona dla osób uczących się języka francuskiego, miłośników Francji i kuchni francuskiej. Podręcznik został przygotowany dla tych, którzy znają podstawy języka, jak również dla osób początkujących, chcących wyjechać do Francji i pracować jako kelnerzy lub kucharze.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|