Podwieczorek w tradycji to lekki posiłek, na który jadało się zazwyczaj drobne przekąski, jak naleśniki, placuszki czy racuchy, bądź owoce. Podawało się też ciepłe napoje, różne herbatki, soki owocowe. W soboty i niedziele stanowił nienarus
Jak często zastanawiasz się, co ugotować na obiad? Ten niedzielny, gdy cala rodzina może spotkać się przy stole, nie jak w tygodniu, gdy każdy zjada oddzielnie cos na chybcika . W książce 52 zestawy obiadowe - zlożone z zupy, II dania i des
Początek wiosny, czas nadzieiŚwięta Wielkiej Nocy przepełnia radość. Odradzające się życie symbolizują jaja, bez których nie obędzie się świąteczne śniadanie. A co poza tradycyjnym żurkiem urozmaici uroczysty rodzinny posiłek? Klasyczny pas
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?