Kaniewska MagdalenaZaburzenia żołądkowo-jelitowe poradnik pacjenta
Autor:
Kaniewska Magdalena
Wydawca:
Medical Education
wysyłka: 24h
Na rozwój i zmiany w mikrobiocie jelit mogą mieć wpływ: stres, środowisko, dieta, leki wiek pacjenta, ale również poród i sposób karmienia w okresie niemowlęcym. Mikrobiota jelitowa wraz z warstwą komórek nabłonka, układem krwionośnym, chło
14% rabatu
9,17 zł
10,70 zł
Dodaj
do koszyka Podstawy kosmetologii w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych
Szkoły ponadgimnazjalne
Autor:
Kaniewska Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Nowoczesny, aktualny podręcznik następca znanej i cenionej publikacji Kosmetologia. Podstawy tej samej autorki! Popyt na wykwalifikowanych pracowników w zawodzie technik usług kosmetycznych zachęca do kształcenia w tym kierunku i stwarza za
14% rabatu
52,42 zł
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji A.62 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp z przypomnieniem kluczowych wiadomości i zasad, które obowiązują po
14% rabatu
58,55 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka Podstawy anatomiczno-dermatologiczne w kosmetyce
Autor:
Kaniewska Magdalena
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik realizujący treści stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik usług kosmetycznych. Prezentuje wiedzę z zakresu podstaw anatomii człowieka (budowa komórki, tkanki, skóry, rodzaje cery, układy: hormonalny, kostny, mięśn
14% rabatu
58,55 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przeznaczony do nauki kosmetologii w zawodzie technik usług kosmetycznych na poziomie szkoły policealnej. Omówiono w nim zagadnienia dotyczące budowy i funkcji skóry i jej przydatków, rodzaje cery i jej pielęgnację, metody diagno
16% rabatu
44,67 zł
52,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|