Kasze w roślinnej kuchni regionalnej - uszkodzone
Autor:
Ochman Paweł
Wydawca:
Marginesy
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-67022-65-1
EAN:
U8367022651
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
format:
250x194 mm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
54,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktuPrezentowane egzemplarze mogą posiadać pewne uszkodzenia, takie jak porysowane lub nieco uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięcia, zbite narożniki itp.
Kasze. Zapomniane, odkąd ziemniaki zawładnęły naszymi stołami. A to one od wieków były podstawą w kuchni wszystkich grup społecznych. W ozdobnej zastawie pojawiały się na królewskich i książęcych stołach. W glinianych misach w chłopskich izbach. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|