![]() Książka kucharska dla alergików
Autor:
Alice Sherwood
Wydawca:
Świat Książki
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-247-1130-7
EAN:
9788324711307
oprawa:
twarda
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
42,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Zbiór przepisów kulinarnych, rad i bezcennych wskazówek, dzięki którym nie trzeba będzie przygotowywać osobnego posiłku dla dziecka, męża czy żony, uczulonych na pewne składniki. Autorka uczy, jak zastąpić uczulający produkt innym, bezpiecznym, by cała rodzina mogła jeść to samo. Czasem wystarczy zmienić mąkę lub rodzaj oleju. Każdy przepis podano w czterech wersjach, uwzględniających alergię na jajka, produkty mleczne, orzechy i gluten.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|