Lejman Beata red.![]() Geschmack des Lebens auf Schloss Fürstenstein im Objektiv von Louis Hardouin, dem Küchenchef der Familie von Hochberg
Autor:
Lejman Beata red.
Wydawca:
Atut
wysyłka: niedostępny
Louis Hardouin (1877–1954) war Chefkoch der Familie von Hochberg auf Schloss Fürstenstein (Książ) und arbeitete für Hans Heinrich XV. vermutlich bis zum Jahre 1932. Der Leidenschaft für Fotografie des französischen Küchenchefs verdankt Schl
33% rabatu
65,99 zł
99,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,96 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|