Łosoś i pstrąg
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375442519
EAN:
9788375442519
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
format:
18.6x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
56
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
9,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Opis produktu
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|