Masakazu Hori

Okładka książki Sushi w.4
Sushi w.4
Wydawca: RM
wysyłka: niedostępny
Na ile sposobów można połączyć ryż z rybą? Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi przekąski zawinięte w wodorosty małe zielone łódeczki i wiele, wiele więcej. Oto zwięzłe, przystępne i inspirujące wprowadzenie do świat
45% rabatu
16,62
29,99 zł
niedostępny
Okładka książki Sushi i Sashimi. Wyd.IV
Sushi i Sashimi. Wyd.IV
Autor: Masakazu Hori
Wydawca: RM
wysyłka: niedostępny
Te wyszukane orientalne dania to dzieła sztuki. Lekki ryż, surowa, marynowana bądź lekko podgrzana ryba i szereg innych składników składają się na japońską kulinarną perfekcję. W książce tej przybliżono historię sushi: podano informacje o
41% rabatu
17,58
29,99 zł
niedostępny
Okładka książki Sushi Wyd. II
Sushi Wyd. II
Wydawca: RM
wysyłka: niedostępny
Jeśli stawiasz pierwsze kroki w świecie sushi, nic dziwnego, że czujesz się lekko onieśmielony. Obcy język, egzotyczne zwyczaje i... kilkadziesiąt sposobów połączenia ryżu z rybą! Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi
40% rabatu
12,02
19,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj