ODŻYWIANIENowoczesne zasady odżywiania w praktyce
Autor:
LeAnne Campbell
Wydawca:
Galaktyka
wysyłka: niedostępny
Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce Dowiedz się, w jaki sposób zastąpić tradycyjne produkty składnikami roślinnymi i które sposoby przygotowywania potraw pozwalają na zachowanie największej ilości wartości odżywczych. Pierwsza, bestsell
45% rabatu
21,94 zł
39,90 zł
niedostępny
Niskowęglowodanowe oszustwo
Autor:
T. Colin Campbell
Jacobson Howard
Wydawca:
Galaktyka
wysyłka: niedostępny
Dobrze znamy powtarzane do znudzenia, niczym mantra hasła niskowęglowodanowe: ,,Chleb jest zły. Tłuszcz nie ma znaczenia. Prawdziwym powodem, dla którego nie możesz schudnąć, są węglowodany"". Niskowęglowodanowy wszechświat, powołany do życ
45% rabatu
13,70 zł
24,90 zł
niedostępny
Cukier, sól, tłuszcz. Jak uzależniają nas...
Autor:
Michael Moss
Wydawca:
Galaktyka
wysyłka: niedostępny
Jesteśmy uzależnieni od soli, cukru i tłuszczu. Najwięksi producenci żywności używają tych trzech prostych składników do tworzenia jak najbardziej kuszących produktów jak najmniejszym kosztem.W książce Cukier,sól,tłuszcz, wyróżniony Nagrodą
45% rabatu
24,70 zł
44,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|