Olszewski Adam

Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwa
27% rabatu
64,57
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Kazimierz Kłósak
Seria wydawnicza "Polska filozofia chrześcijańska w XX wieku" obejmuje monograficzne opracowanie myśli 13 wybitnych przedstawicieli tego nurtu filozofii, działających zwłaszcza w XX wieku i na początku wieku XXI (Mieczysław Gogacz, Piotr Le
43% rabatu
33,90
59,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa
Technologia przetwórstwa mięsa
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
W książce przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in.: - metody uboju zwierząt rzeźnych; - sposoby rozbioru tusz; - produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw; - metody utrwala
27% rabatu
50,06
69,00 zł
niedostępny
Okładka książki Atlas rozbioru tuszek drobiowych
Opracowałem tę książ­kę z uwzględnieniem rozbioru tuszek kur, indyków, kaczek, gęsi oraz, jako novum, strusi. Omawiam w niej budowę układów kostne­go i mięśniowego ptaków oraz sposób rozbioru tuszek drobiowych na elementy handlowe. Książka
25% rabatu
41,42
55,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym
Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a t
32% rabatu
26,57
39,00 zł
niedostępny
Okładka książki Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Wydawnictwo WNT prezentuje pierwszy na polskim rynku Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych, w którym szczegółowo przedstawiono zasadniczy i uzupełniający rozbiór tusz wieprzowych, wołowych, cielęcych i baranich, a także podano wskaźniki uzy
27% rabatu
42,80
59,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa
Technologia przetwórstwa mięsa
Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwa
27% rabatu
43,53
60,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odp.
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: ?Te
27% rabatu
50,06
69,00 zł
niedostępny
Okładka książki Teza Churcha Kontekst historyczno-filozoficzny
W prezentowanej pracy próbuję dokonać filozoficzno-historycznej analizy Tezy Churcha. W bogatej literaturze przedmiotu mało jest takich kompleksowych prób. Uważam, iż analizy historyczne mają istotną, nie tylko retrospektywną wartość, pozwa
39% rabatu
26,29
43,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj