Olszewski Adam
Seria wydawnicza "Polska filozofia chrześcijańska w XX wieku" obejmuje monograficzne opracowanie myśli 13 wybitnych przedstawicieli tego nurtu filozofii, działających zwłaszcza w XX wieku i na początku wieku XXI (Mieczysław Gogacz, Piotr Le
42% rabatu
33,95 zł
59,00 zł
niedostępny
Technologia przetwórstwa mięsa
Autor:
Olszewski Adam
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: niedostępny
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwa
22% rabatu
69,56 zł
89,00 zł
niedostępny
W książce przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in.:
- metody uboju zwierząt rzeźnych;
- sposoby rozbioru tusz;
- produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw;
- metody utrwala
21% rabatu
54,27 zł
69,00 zł
niedostępny
Opracowałem tę książkę z uwzględnieniem rozbioru tuszek kur, indyków, kaczek, gęsi oraz, jako novum, strusi. Omawiam w niej budowę układów kostnego i mięśniowego ptaków oraz sposób rozbioru tuszek drobiowych na elementy handlowe. Książka
25% rabatu
41,48 zł
55,00 zł
niedostępny
Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a t
32% rabatu
26,61 zł
39,00 zł
niedostępny
Wydawnictwo WNT prezentuje pierwszy na polskim rynku Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych, w którym szczegółowo przedstawiono zasadniczy i uzupełniający rozbiór tusz wieprzowych, wołowych, cielęcych i baranich, a także podano wskaźniki uzy
21% rabatu
46,40 zł
59,00 zł
niedostępny
Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwa
21% rabatu
47,19 zł
60,00 zł
niedostępny
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odp.
Autor:
Olszewski Adam
Wydawca:
WNT
wysyłka: niedostępny
Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: ?Te
21% rabatu
54,27 zł
69,00 zł
niedostępny
Teza Churcha Kontekst historyczno-filozoficzny
Autor:
Olszewski Adam
Wydawca:
Universitas
wysyłka: niedostępny
W prezentowanej pracy próbuję dokonać filozoficzno-historycznej analizy Tezy Churcha. W bogatej literaturze przedmiotu mało jest takich kompleksowych prób. Uważam, iż analizy historyczne mają istotną, nie tylko retrospektywną wartość, pozwa
39% rabatu
26,33 zł
43,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|