Opakowanie Pasztet we współczesnej kuchni

Pasztet we współczesnej kuchni

Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788377071182
EAN: 9788377071182
oprawa: Twarda
format: 14.5x20.5cm
język: polski
liczba stron: 112
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
29,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy

Opis produktu

Pasztety, pochodzące z Francji, trafiły do kuchni polskiej w XVII wieku. Niegdyś należały do wyrafinowanych dań, a ich przyrządzaniem zajmowali się specjalni kucharze, zwani pasztetnikami. W niniejszej książce prezentujemy receptury na całą gamę pasztetów. Znajdziesz tu przepisy mniej i bardziej wykwintne – idealne na codzienny posiłek i eleganckie przyjęcie. Nasze propozycje zostały dostosowane do wymogów współczesnej kuchni – przygotuje je bez trudu każda gospodyni. Polecamy nie tylko wyroby mięsne – np. pasztet myśliwski, cielęcy czy z boczku i wątroby – ale także specjały z ryb, warzyw i grzybów – np. terrinę z łososia, pasztet z ziemniaków czy z fasoli z orzechami włoskimi.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj