POLSKIE TRADYCJE KULINARNE

Opakowanie Pasztet we współczesnej kuchni
Pasztet we współczesnej kuchni
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Pasztety, pochodzące z Francji, trafiły do kuchni polskiej w XVII wieku. Niegdyś należały do wyrafinowanych dań, a ich przyrządzaniem zajmowali się specjalni kucharze, zwani pasztetnikami. W niniejszej książce prezentujemy receptury na cał
29,90
niedostępny
Okładka książki Smalec we współczesnej kuchni
Smalec we współczesnej kuchni
Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione! Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie t
29,90
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj