Pepper
                        Wydawca: 
                                    Abrams
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9781419729324                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9781419729324                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                        
                            format:
                            
22.0x29.0cm                            
                         
                        
                            język:
                            
angielski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
320                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2023                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            19% rabatu 
                144,61 zł
                    Cena detaliczna:  
                        179,00 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 144,61 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Benedicte Bortoli introduce the vast varieties of pepper, showing how the origins and quality of the pepper we use directly affect the enjoyment of our food. Featuring more than 50 flavorful varieties, including white and black Penja peppercorns, the Tellicherry, the Batak berry, and more, the book depicts the unique colors and shapes of different berries and peppercorns in beautiful detail, alongside flavor profiles, suggestions for uses, and botanical analysis. Stunning photographs depict de Kerros's adventures sourcing pepper from Nepal, Cameroon, Indonesia, and Ethiopia, and acclaimed French chefs Didier Edon and Olivier Arlot contribute more than 40 recipes, all employing pepper. With more than 200 photographs and botanical drawings, this is the definitive guide to one of the most significant spices.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |