Pepper
Wydawca:
Abrams
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9781419729324
EAN:
9781419729324
oprawa:
Twarda
format:
22.0x29.0cm
język:
angielski
liczba stron:
320
rok wydania:
2023
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
144,36 zł
Cena detaliczna:
179,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 144,01 zł
Opis produktu
Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Benedicte Bortoli introduce the vast varieties of pepper, showing how the origins and quality of the pepper we use directly affect the enjoyment of our food. Featuring more than 50 flavorful varieties, including white and black Penja peppercorns, the Tellicherry, the Batak berry, and more, the book depicts the unique colors and shapes of different berries and peppercorns in beautiful detail, alongside flavor profiles, suggestions for uses, and botanical analysis. Stunning photographs depict de Kerros's adventures sourcing pepper from Nepal, Cameroon, Indonesia, and Ethiopia, and acclaimed French chefs Didier Edon and Olivier Arlot contribute more than 40 recipes, all employing pepper. With more than 200 photographs and botanical drawings, this is the definitive guide to one of the most significant spices.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|