Pilarek Bolesław

Okładka książki Grzyby w potrawach
Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajal
16% rabatu
9,73
11,63 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Miód na stole
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i
16% rabatu
18,33
21,91 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki 150 nalewek na miodzie
W publikowanych recepturach polecany jest głównie miód wielokwiatowy, który obok akacjowego i lipowego należy do miodów o specyficznym składzie, smaku i zapachu. Miody te nadają nalewkom szczególne walory smakowe i zapachowe, a przede wszys
14,00
niedostępny
Okładka książki 150 nalewek na miodzie
W publikowanych recepturach polecany jest głównie miód wielokwiatowy, który obok akacjowego i lipowego należy do miodów o specyficznym składzie, smaku i zapachu. Miody te nadają nalewkom szczególne walory smakowe i zapachowe, a przede wszys
14,00
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj