POLSKA KUCHNIA REGIONALNA![]() Polska kuchnia regionalna. Kuchnia Warszawy i Mazowsza
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olesiejuk Sp. z o.o.
wysyłka: niedostępny
Na mazowieckich dworach królowała kuchnia staropolska – dziczyzna, ryby, drób, z owocami, orzechami, grzybami, delikatne pierożki ze szlachetnym nadzieniem. Do ulubionych potraw mazowieckiej wsi należą: rejbak, czyli babka ziemniaczana, zup
32% rabatu
13,68 zł
19,99 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,68 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|