Okładka książki Przemysłowe wykorzystanie mikroorganizmów

Przemysłowe wykorzystanie mikroorganizmów

wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-01-21021-2
EAN: 9788301210212
oprawa: miękka
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 468
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
32% rabatu
67,70 zł
Cena detaliczna: 
99,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 73,70

Opis produktu

Podręcznik Przemysłowe wykorzystanie mikroorganizmów prezentuje zagadnienia związane z komercyjną eksploatacją bakterii, drożdży i grzybów strzępkowych w produkcji przemysłowej. Autorzy przedstawiają różne typy hodowli mikroorganizmów w celu pozyskania biomasy i/lub metabolitów. Omawiają enzymy produkowane w skali przemysłowej przez mikroorganizmy, mikrobiologiczną produkcję napojów alkoholowych, rozpuszczalników, kwasów organicznych, aminokwasów, antybiotyków, witamin i prowitamin, pigmentów, a także polimerów. Podręcznik ten jest adresowany do studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii studiów uniwersyteckich, biotechnologii i bioinżynierii procesowej studiów politechnicznych oraz doktorantów i wykładowców tego obszaru nauki.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj